Наш Простір: як поповнити інтернет-рахунок від Наш Простір*

0
2
Наш Простір: як поповнити інтернет-рахунок від Наш Простір*
Інтернет став невід'ємним елементом життя сучасної людини. Одні використовують його для комунікації, другі для самоосвіти та самореалізації, треті для покупок і оплати, четверті - виключно для ігор. Фінансова сфера вже давно існує завдяки інтернет-технологіям, які забезпечують безпеку та комфорт під час поводження з грошима. Провідниками у світ всесвітньої мережі є провайдери. Саме вони забезпечують надійний доступ до засобів комунікації, тому до вибору компанії необхідно ставитися відповідально. 

Інтернет-провайдер Наш Простір



Приватні та корпоративні клієнти, банки, державні та громадські організації, навчальні заклади Рівного, Здолбунова, Ільпеня-2, Корніна, Квасилова та Новомільська впродовж багатьох років є постійними та вдячними користувачами провайдера Наш Простір. Основним пріоритетом роботи якого є надання високошвидкісного доступу до інтернету.

Політика абсолютної клієнтоорієнтованості, якої дотримується компанія, гарантує надання абонентам:

  • високоякісних телекомунікаційних послуг;

  • стабільне підключення до мережі;

  • високу швидкість передачі даних;

  • постійну технічну підтримку;

  • оперативність підключення та усунення неполадок, що виникають;

  • тарифні плани, адаптовані під різні рівні доходів користувачів;

  • зручні способи оплати;

  • кредит у разі несвоєчасної оплати;

  • призупинення доступу до мережі на термін від семи днів до шести місяців;

  • значний пакет додаткових послуг.



Багаторічний, безцінний досвід у сукупності з високим професіоналізмом і використанням новітніх технологій є запорукою успіху роботи компанії. Яка прагне дарувати своїм клієнтам тільки позитивні емоції і гарний настрій при користуванні інтернетом.

Як поповнити інтернет-рахунок від Наш Простір: що краще обрати



Для зручності користувачів провайдер надає кілька способів оплати інтернет послуг. Впровадження інноваційних технологій в платіжну систему дозволяє скоротити і час, і кількість дій, які необхідні для проведення транзакцій. При цьому, перераховані кошти на особистий рахунок абонента надходять практично миттєво, що гарантує безперебійне надання доступу до мережі.

Проте існує кілька нюансів при використанні того чи іншого платіжного сервісу, на яких і зупинимося докладніше

  1. Найбільш затребуваним, швидким і зручним способом поповнення інтернет-рахунків є онлайн система EasyPay (https://easypay.ua/ua/catalog/internet/nash-prostir). Одним кліком в особистому кабінеті відбувається переадресація на сервіс, при цьому автоматично підтягується номер абонентського договору. Ще пара кліків і рахунок поповнено, при цьому авторизація на изипей не є обов'язковою умовою. Для безготівкового розрахунку передбачені термінали

  2. Без додаткової авторизації можлива оплата послуг і через IBox. Але для того, щоб здійснити транзакцію, знадобляться додаткові дії, такі як: самостійний перехід у категорію «оплата інтернету» і введення номера абонентського договору. 

  3. Клієнти Приватбанку мають можливість поповнити інтернет-рахунок через термінал або особистий кабінет на сайті провайдера, невеликим мінусом є обов'язкова авторизація і ручне введення логіна і пароля.

  4. Здійснення транзакцій через Monobank, LiqPay, Сіті24, мобільний сервіс lifecell доступно тільки авторизованим клієнтам. Величезною перевагою є те, що для проведення платежів через особистий кабінет, необхідно ввести тільки номер договору і позначити суму.



Залишається додати, що під час оплати через усі перераховані вище системи, особисті дані користувача гарантовано захищені.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні