У селі чоловік на дереві повісив собаку

0
У селі чоловік на дереві повісив собаку
До правоохоронців звернулася представниця зоозахисної організації і повідомила про загибель пса у селі Буряківці Пулинської громади. Усі обставини смертельного знущання над твариною зафільмували підлітки, які живуть неподалік.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

"Під час досудового розслідування було встановлено, що 52-річний житель села неподалік свого будинку жорстоко побив, а потім підвісив на гілці дерева сусідську собаку. Труп тварини із зашморгом на шиї виявили небайдужі односельці. Експерти встановили, що причиною її загибелі стала асфіксія шляхом удушення у поєднанні з паралічем нервової системи та дихального центру. Чоловік визнав свою провину в учиненому та розповів, що сусідка попросила його вивести тварину з села, оскільки та заважала її спокійному життю. Усі подальші дії були виключно його ініціативою", - йдеться в повідомленні відомства.

Слідчі повідомили чоловікові про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 299 (Жорстоке поводження з твариною) КК України. Після проведення усіх процесуальних дій обвинувальний акт за погодженням з Коростишівською окружною прокуратурою було скеровано до суду.

За вчинене діяння обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні