Астролог дав невтішний прогноз на 23-24 лютого

0
Астролог дав невтішний прогноз на 23-24 лютого
Відомий український екстрасенс Роман Шептицький зробив розклад на ситуацію в Україні на 23-24 лютого - в ці дати з боку Росії може бути багато провокацій. Він каже, що зараз у Кремлі погоджують план дій, пише Уніан.

"Перше, що мені взагалі йде по розкладу, це те, що ближче до 23-24 лютого буде озвучений подальший план дій. На даний момент цей план до кінця поки що не узгоджений. Таке відчуття, ніби йде боротьба за його узгодження. Енергія сварки, конфлікту, ненависті йде", - сказав Шептицький.

Екстрасенс додав, що перемога України - це те, що на нас всіх чекає неминуче. У Росії до кінця так і не змогли цього зрозуміти:

"Підраховуються їхні втрати. Є розуміння того, що все поставлене на кін вони програють. Йде карта кровожерливості і ненаситності. Більше смерті, більше жертв, більше, більше і більше... Це ніби хвороблива фанатичність. Але вони самі постраждають від того рішення, яке вони приймуть".

Шептицький попередив, що 23 і 24 лютого можуть відбуватися найнесподіваніші події, тому потрібно берегти себе, не відвідувати людні місця, а також реагувати на сигнали повітряної тривоги:

"Можна очікувати несподіваних ходів і зміни ситуації в самий останній момент. Імовірність того, що вони самі підпишуть капітуляцію і заявлять про відхід, становить менше 10%. Але вона є".

Екстрасенс додав, що українцям не варто чекати на якийсь новий наступ, оскільки останній наступ Росії на Україну вже почався - йдеться про чи не щоденні масовані атаки, які тривають з минулого тижня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні