На заході України у ДТП постраждали семеро людей. ФОТО

0
На заході України у ДТП постраждали семеро людей. ФОТО
Вчора, 17 лютого, близько 18.40, на автотрасі «Київ – Чоп» неподалік села Зубра Львівського району сталася ДТП. Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Водій автомобіля «Volkswagen Passat», 48-річний житель міста Новояворівськ, під час здійснення маневру зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Touran» під керуванням 31-річного мешканця Львівського району.

У ДТП травми різної важкості отримали водій та четверо пасажирів «Пассату» - 37-річна жінка та троє неповнолітніх дітей, дівчата віком 9 та 14 років та 5-річний хлопчик, усі мешканці Новояворівська, а також водій та пасажир «Таурану», 30-річний житель Львівського району.

Потерпілі доставлені до медичного закладу.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні