У Повітряних силах назвали дві дати можливих масованих ударів рф

0
У Повітряних силах назвали дві дати можливих масованих ударів рф
У Повітряних силах повідомили, що Росія скорочує інтервали обстрілів, щоб показати якісь результати Путіну перед річницею вторгнення до України. Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі «Українського радіо», передає Варта1.

Крайніми датами атаки є 23-24 лютого. Також у ці дні можливі провокації з боку окупантів.

«Вони постійно спішать щось довести Путіну, чи він сам хоче довести. Так, ми вже звикли, що до певних дат йде це. Тут вже бачите - терміни починають тиснути. Вони хочуть до 23-го лютого - це у них день захисника вітчизни, а наступний день - це річниця вторгнення в Україну, яку вони хочуть захопити. От можливо і скорочують терміни обстрілів, щоб найбільше дошкулити Україні. Можна прогнозувати, що 23-24 число, це крайні дати, коли можливі масштабні обстріли від росіян», - сказав він.

Водночас він запевнив, що українське ППО працює на повну віддачу, коли б не відбулась нова атака.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні