У районі Бахмута загинув молодий військовий з Волині. ФОТО

0
У районі Бахмута загинув молодий військовий з Волині. ФОТО
14 лютого під час стрілецького бою та мінометного обстрілу підрозділами збройних сил Росії на північно-східній околиці Бахмута загинув 35-річний житель с.Світязь Шацької громади Віктор Сіжук.

Про це повідомляє 4 відділ Ковельського РТЦК та СП.

Молодший сержант Віктор Сіжук був командиром евакуаційного відділення взводу технічного обслуговування озброєння та військової техніки 3-го батальйону оперативного призначення військової частини 3017.

«Четвертий відділ Ковельського РТЦК та СП висловлює щирі слова співчуття родині, друзям, побратимам, усім хто знав, любив та поважав Віктора Володимировича. Розділяємо біль вашої втрати та сумуємо разом з вами. Вічна та світла пам'ять захисникові, який став на захист рідної землі. Пам'ятатимемо про Твій подвиг допоки в наших грудях б'ються серця справжніх українців», - йдеться в дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні