--> Українцям збільшать пенсії на 20%: коли це станеться | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українцям збільшать пенсії на 20%: коли це станеться

1
Українцям збільшать пенсії на 20%: коли це станеться
У березні цього року пенсії українців будуть проіндексовані і збільшаться на 20%.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, зазначивши при цьому, що за дорученням президента України Володимира Зеленського індексацію пенсій буде проведено, попри те, що за законом про державний бюджет на 2023 рік перегляд цих виплат не є обов'язковим, пише УНІАН.

"У 2023 році пенсії для українців знову будуть підвищені. Вже цього березня уряд проведе індексацію пенсій на 20%. Під індексацію підпадатимуть всі категорії, визначені в законі "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування", - зазначив він.

За його словами, уряд виконує свої зобов'язання перед людьми.

"Ми допомагаємо тим, хто цього найбільше потребує. Індексація виплат торкнеться понад 10 мільйонів українців", - підкреслив Шмигаль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
станеться коли почнуть пенсіонери почнуть помирати з голоду а мародери бюджетники та липові їх організації поавляться грошима голодних пенсіонерів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні