--> Під час сварки чоловік вбив знайомого і вивіз тіло до місцевого кладовища | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під час сварки чоловік вбив знайомого і вивіз тіло до місцевого кладовища

0
Під час сварки чоловік вбив знайомого і вивіз тіло до місцевого кладовища
За публічного обвинувачення прокурорів Дрогобицької окружної прокуратури 50-річного жителя Трускавця визнано винним в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). Йому призначено покарання у виді 7 років та 3 місяців позбавлення волі.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прокуратуру Львівської області.

Прокурори у суді довели, що у червні минулого року у Трускавці на одній із місцевих заправок засуджений познайомився з 31-річним чоловіком. На запрошення обвинуваченого, чоловіки попрямували до нього в гості розпивати алкогольні напої.

Перебуваючи гаражному приміщенні, в стані алкогольного сп’яніння між чоловіками виник конфлікт, під час якого засуджений взяв ніж та наніс потерпілому колото-різані поранення в груди. Від отриманих травм останній помер на місці.

Бажаючи приховати злочин, фігурант помістив труп в салон свого автомобіля та перевіз його до місцевого кладовища, де залишив на узбіччі лісової дороги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні