В рф мати загиблого військового отримала пачку пельменів. ФОТО

0
В рф мати загиблого військового отримала пачку пельменів. ФОТО
В росії черговій матері ліквідованого в Україні окупанта подарували цинічний подарунок. Цього разу це не рушник і листівка з вітанням до Дня матері, а пачка пельменів.

Таким подарунком колектив краєзнавчого музею села Алдан-Маадир, який належить до музею республіки Тува, привітав жінку з національним тувинським святом Шагаа. Це Новий рік за східним місячним календарем, пише Телеграф.

Захід назвали "Ліпи добро". Як йдеться в повідомленні на сторінці музею в заборонених соцмережах, Ондар Валентина Доржуевна — мати трьох синів, ветеран праці, багато років пропрацювала соціальним працівником в адміністрації с. Алдан-Маадир. Її молодший син Ондар Бадий Хеймер-оолович "героїчно" загинув у місті Лисичанськ.

Пані Валентина може сподіватися і на другу пачку, оскільки її ще один син Ондар Булат Хеймер-Оолович теж воює в Україні. Тим часом в іншому регіоні росії мати з вдовою судяться за машину, яка залишилася після ліквідованого в Україні росіянина.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні