Лукашенко звинуватив Україну у війні з рф

1
Лукашенко звинуватив Україну у війні з рф
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко цинічно заявив, що Україна сама спровокувала так звану "СВО", яку проводить Росія.

Про це Лукашенко сказав під час пресконференції у четвер, 16 лютого, пише ТСН.

Білоруський диктатор вкотре пишно виголошував кремлівські наративи про "захист інтересів Росії та російськомовних в Україні".

"Ви кажете вторгнення, а я вважаю, що це не вторгнення, а захист інтересів Росії та тих людей, які там жили, — росіян. Українська влада сама спровокувала російську "спецоперацію", - сказав він.

Звинувативши Україну у розв'язанні війни, Лукашенко закликав до мирних переговорів. Окрім України, другим ворогом для нього є США, які "нахилили Європу, поставили її в позу і роблять із нею все, що хочуть", поскаржився він.

"Хочете миру в Україні — давайте з завтрашнього дня почнемо говорити про світ. І гармати перестануть стріляти. Але ж ви цього не хочете (Захід - ред.). Ви сьогодні винуватці ескалації. Сьогодні гинуть люди. Давайте це зупинимо. Все зараз для цього є. Ні, ви цього не хочете. Європа до цього готова. Вона цього хоче, а американці не хочуть і нахилили Європу, поставили її в позу і роблять із нею все, що хочуть", - придумав таку маячню білоруський диктатор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бацька добре володіє темою стояння в позі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні