--> У лікарні після важкої операції померла тримісячна дитина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У лікарні після важкої операції померла тримісячна дитина

0
У лікарні після важкої операції померла тримісячна дитина
У суботу, 11 лютого, в одній з дитячих лікарень Львова померло тримісячне немовля, яке незадовго перед тим перенесло операцію. Про це ZAXID.NET повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Повідомлення про смерть хлопчика надійшло в поліцію о 7:40 в суботу. Слідчі виїхали на місце. За фактом смерті дитини розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 140 Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування.

Як стало відомо дитина померла в лікарні Першого територіального медичного об’єднання Львова.

У Першому ТМО Львова у відповідь на інформаційний запит ZAXID.NET повідомили, що дитина мала важку ваду, що напряму загрожувала її життю, і єдиним методом лікування патології була складна операція.

«Під час перебування у медичному закладі дитина отримувала повний обсяг медичної допомоги на всіх етапах лікування з дотриманням протоколу надання медичної допомоги, затвердженого МОЗ. Також в повному обсязі було дотримано посадових інструкцій та стандартів надання медичної допомоги. Через складність клінічного випадку, усі намагання медпрацівників врятувати пацієнту життя, на жаль, виявилися марними», – прокоментував керівник Першого ТМО Олег Самчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні