Чоловік на роботі намагався зґвалтувати свою колегу

0
Чоловік на роботі намагався зґвалтувати свою колегу
У Деснянському районі Києва затримали чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні своєї колеги. Після спільного вживання алкоголю він вчинив сексуальне насильство над 24-річної жінкою.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Як розповіли в поліції, до лікарів із повідомлення про зґвалтування звернулася жінка, 1998 року народження. У потерпілої також виявили забої ліктів. Дівчина повідомила, що це відбулося у будівлі на вулиці Свято-Троїцькій.

"Ми з’ясували, що 24-річна уродженка Вінницької області працювала з затриманим на одному підприємстві. Працівники виконували роботу на першому поверсі будівлі, а жили на другому. У ході спільного відпочинку, після робочого дня, чоловік напідпитку почав чіплятися до колеги, затягнув її у складське приміщення та зґвалтував", – розповіли в пресслужбі.

Зловмисником виявився раніше не судимий 22-річний уродженець Київської області. За фактом зґвалтування відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні