Росія вивела в море кораблі з ядерною зброєю

0
Росія вивела в море кораблі з ядерною зброєю
рф вивела кораблі з ядерною зброєю у Північне море вперше за 30 років. Україна розцінює це як шантаж країн світу.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі телеканалу “Ми-Україна” 16 лютого.

За його словами, влітку ситуація на фронті та інших ділянках буде зовсім іншою.

“Це звичайний шантаж. Це не вперше робить росія. Вони вважають, що всі мають йти за їхнім планом. Енергетичний був шантаж, але він потужно був пройдений країнами Європи. Вони в такий спосіб намагаються шантажувати країни світу… НАТО ніколи за часи свого існування не відповідала, на жаль. Як буде відповідати НАТО мені важко сказати, але я можу сказати, що якщо, не дай Боже, Путін хоча б одну ядерну зброю використає у світі, то світ має дати таку відповідь, що ця країна не матиме бажання 300 років до чогось військового доторкатись. Це дуже небезпечна ситуація для всього світу”, – зауважив він.

За його словами, у разі, якщо світ не відреагує на можливе застосування ядерної зброї, то “світ розвиватиметься зовсім іншим шляхом”.

“Тоді країни зможуть робити так звані “брудні бомби”. Вони будуть збільшуватися в геометричній прогресії, бо це вже не є дуже складна технологія”, – додав Данілов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні