В рф помітили дивну активність літаків «судного дня»: що відбувається

0
В рф помітили дивну активність літаків «судного дня»: що відбувається
14 лютого в Росії у небо піднялися літаки "судного дня" - це відбулося на тлі проведення "Рамштайну" в Брюсселі. У такий спосіб Кремль хотів продемонструвати свою готовність до великомасштабного конфлікту з НАТО і США.

Про це розповів експерт з авіації Валерій Романенко, пише Апостроф.

У день засідання міністрів оборони країн НАТО у форматі "Райштайн" у Росії вилетіли чотири борти, серед яких Ту-214 ОН та Ту-154, вони злетіли з аеродрому "Чкаловський" у напрямку Архангельська, але потім повернулися назад.

За словами експерта, на ці дії РФ не має бути жодної відповіді інших країн, оскільки це внутрішні справи росіян.

"Росія вирішила перевірити ці літаки на здатність літати – та й нехай. Це натяк на "Рамштайн", присвячений цій даті. Але якась реакція на це була б смішною. На Ту-154 взагалі, яка може бути реакція? Це пасажирський літак. А ось на Ту-214 – ну підняли, та підняли, це їхні проблеми. Нехай політають", - додав експерт.

Водночас він наголосив, що така "перевірка" стану літаків під час повномасштабної війни - це прозорий натяк для НАТО й США щодо готовності РФ перейти до більш масштабного конфлікту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні