У жінки посеред вулиці зупинилося серце. ФОТО

0
У жінки посеред вулиці зупинилося серце. ФОТО
17-річний курсант Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Назарій Андруцький повернув до життя перехожу, у якої посеред вулиці Вокзальної сталася зупинка серця, пише Репортер.

Незнайомець вихопив із рук жінки телефон. Хлопець, який повертався після занять додому, почув крик та побачив тікаючого чоловіка. Жінка встигла повідомили про подію, дуже розхвилювалась і втратила свідомість. Курсант перевірив наявність дихання і виявив, що його не було. Він одразу ж приступив до реанімації. Швидку викликали перехожі. Назарій не припиняв реанімацію до приїзду лікарів.

«Я хотів кинутися наздоганяти злодія, але раптом жінка впала на землю прямо переді мною. Я зрозумів, що треба її рятувати. Перше, що я зробив, перевірив наявність дихання методом «бачу, чую, відчуваю», і зрозумівши, що воно відсутнє, почав робити непрямий масаж серця. Усе, як вчили на заняттях з домедичної підготовки. Я розумів, що життя жінки у моїх руках. Хвилини до приїзду швидкої були вирішальними. 100 натискань, 1 хвилина, і її серце повільно, невпевнено, але почало битися», - розповів курсант.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні