На заході України у ДТП потрапила «швидка» з пацієнтом

0
На заході України у ДТП потрапила «швидка» з пацієнтом
У центрі Рівного в аварію потрапив автомобіль «швидкої». На перехресті він зіткнувся з Opel Astra, внаслідок чого травмувався водій легковика. Втім, травми у нього неважкі, бо від госпіталізації чоловік відмовився. Пацієнта «швидкої» передали іншій бригаді медиків.

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

Повідомлення про аварію в центрі Рівного надійшло до поліції о 05:30 в середу, 15 лютого. На перехресті вулиць Соборна-Чорновола-Міцкевича зіткнувся легковик Opel Astra та автомобіль «швидкої». За попередньою інформацією, 60-річний здолбунівчанин, який був за кермом медичного авто, їхав на заборонений сигнал світлофора із увімкненими проблисковими маячками синього кольору без звукового сигналу.

«Внаслідок ДТП транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень. У кареті швидкої перебував травмований чоловік – його передали іншій бригаді медиків. Допомога знадобилася і водію легковика, 37-річному рівнянину, втім, він від госпіталізації відмовився», – повідомляє прес-служба поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні