--> Українців попередили про плани росіян на 24 лютого: до чого готуватися | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українців попередили про плани росіян на 24 лютого: до чого готуватися

0
Українців попередили про плани росіян на 24 лютого: до чого готуватися
Цілком імовірно, що Росія готує ще одну масовану ракетну атаку до 24 лютого, висловився військовий експерт Петро Черник, пише УНІАН.

За його словами, наразі йдеться про накопичення росіянами ракетного ресурсу. Понад те, Черник допускає провокації з боку російських агентів – як в Україні, так і в інших країнах Європи.

"Від них чекати можна чого завгодно. Давайте не забувати, що вони мають доволі розвинену агентурну мережу… Якісь диверсійні акти на території Європи і на нашій території можуть статися. Плюс стратегічний неядерний ракетний потенціал ми не скасовуємо. Останній залп у 71 ракету – це доволі багато. І вони можуть, та й, імовірніше, накопичують новий ракетний ресурс. На мій погляд, до 24 лютого ще одна ракетна атака обов’язково буде", - сказав Черник.

Однак, наголосив експерт, "чогось аж надто особливого росіяни запропонувати не можуть": "Питання – по чому будуть бити. Можливо, змінять "філософію" ударів з інфраструктури енергетичної, скажімо, на транспортну".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні