В Україні подешевшали ключові продукти харчування

0
В Україні подешевшали ключові продукти харчування
В Україні продовжують знижуватись ціни на популярні харчові продукти. Серед них гречка, свинина та яйця. Останні два пункти демонструють подальшу тенденцію до зниження ціни.

У цьому переконана експерт українського клубу аграрного бізнесу Світлана Литвин. Це пов'язано з тим, що поголів’я курей-несучок і свиней відновлюється після початку вторгнення.

Однак не варто чекати різкого падіння вартості, поки йдеться про стабілізацію ціни та незначне її зниження. Щодо гречки, то одна з найпопулярніших круп в Україні стала дешевшою в деяких торгових мережах. Про це свідчать дані порталу "Мінфін". У середньому гречка у лютому коштує трохи більш як 59 гривень, тоді як у січні продавали у середньому за 69 гривень. Місцями можна знайти ціни та нижче. Проте є мережі, в яких вартість більша досі перевищує 80 грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні