Українців попередили про коливання курсу долара у найближчий час

0
Українців попередили про коливання курсу долара у найближчий час
У лютому ситуація на валютному ринку України залишається відносно стабільною. Фінансовий аналітик Олексій Козирєв розповів, чого очікувати від курсу долара до кінця поточного робочого тижня і чи відбудуться суттєві коливання, пише Телеграф.

Так, за словами експерта, до 17 лютого в касах банків котирування готівкового долара під час купівлі/продажу коливатимуться в таких межах — від 39,30 до 40,65 грн/дол. На міжбанку долар буде в межах коридору від 36,56 до 36,93 грн.

"Більшість банків та обмінників фінкомпаній працюватимуть у форматі "з обороту", з періодичною зміною своїх цінників, залежно від поведінки пари євро/долар на міжнародних ринках. У більшості обмінок фінкомпаній та в касах банків цього тижня спред між купівлею/продажем валюти перебуватиме в межах: по долару — від 20 копійок до 60 копійок, а по євро — від 25-30 копійок до 1 гривні", — зазначив Козирєв.

Також аналітик наголосив, що до кінця тижня в обмінниках фінкомпаній цінники по долару будуть у таких межах — коридор купівлі та продажу від 39,50 до 40,30 гривень.

Розкид котирувань по готівковому долару та євро в банках очікується значно ширшим, ніж в обмінниках фінансових компаній.

Зазначимо, що сьогодні, 14 лютого, на чорному ринку долар купують по 39,90 грн, а продають по 40. Водночас офіційний курс Національного банку України — 36,56.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні