Лукашенко хоче втягнути ОДКБ у війну проти України

0
Лукашенко хоче втягнути ОДКБ у війну проти України
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що країни ОДКБ (Організація договору про колективну безпеку) повинні визначитись з позицією щодо війни Росії проти України, пише ТСН.

Лукашенко заявив, що "конфлікт України та Росії - це і їхній конфлікт".

"Якщо хтось думає, що конфлікт України та Росії - це не наш конфлікт, що тихенько десь відсидимося, нічого такого не буде", - заявив білоруський диктатор.

Самопроголошений білоруський президент заявив, що країнам ОДКБ дуже скоро доведеться визначитись щодо війни Росії проти України.

"Настане час, він недалеко, буквально завтра, він вимагатиме визначатися, займати певну позицію", - додав диктатор.

Зазначимо, що Організація договору про колективну безпеку - це військово-політична міжнародна організація, своєрідний аналог НАТО. Туди входять Білорусь, Вірменія, Казахстан, Киргизстан, Росія та Таджикистан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні