За кермом авто затримали п'яного львівського прокурора

0
За кермом авто затримали п'яного львівського прокурора
Прокурора Львівської обласної прокуратури Володимира Рубцова, якого раніше суд позбавив водійських прав за нетверезе водіння, звільнили з органів прокуратури. Таке рішення прийняв відповідний орган, що здійснює дисциплінарне провадження відносно прокурорів.

Як розповіли у Львівській обласній прокуратурі, відповідний орган, що здійснює дисциплінарне провадження, 8 лютого розглянув матеріали щодо прокурора та прийняв рішення про звільнення його з органів прокуратури, пише Захід нет.

«На ще одного прокурора накладено дисциплінарне стягнення у виді звільнення з посади в органах прокуратури за відмову від проведення освідування на предмет перевірки стану алкогольного сп’яніння», – йдеться в офіційному повідомленні на сайті КДКП. За даними ЗМІ, рішення стосується саме Володимира Рубцова.

Володимир Рубцов останній час працював у прокуратурі Львівщини рядовим прокурором, раніше займав посаду заступника начальника відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні досудового розслідування та підтриманням обвинувачення.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні