--> Сотні волинян скаржиться на роботу «Волиньобленерго» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сотні волинян скаржиться на роботу «Волиньобленерго»

0
Сотні волинян скаржиться на роботу «Волиньобленерго»
За січень 2023 року до відділу комунікацій «15-80» департаменту Центру надання адміністративних послуг у Луцьку надійшло 2366 телефонних звернень. 379 з них – через роботу ПрАТ «Волиньобленерго».

Про це повідомила директорка департаменту Лариса Карп’як під час оперативної наради Луцького міського голови у понеділок, 13 лютого.

«Найбільше звернень за цей період – 379 – було передано в ПрАТ «Волиньобленерго». Вони стосувались відсутності електропостачання в житлових будинках, недотримання графіків відключень. Лучани нарікають, що в одних будинках вимикають світло тричі на добу, а в інших – напруга подається цілодобово», – зазначила директорка.

Окрім того, зауважила Лариса Карп’як, чимало звернень надходило через неможливість «додзвонитися» у контактний центр підприємства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні