Стало відомо на яку дату росія може готувати новий ракетний удар по Україні

0
Стало відомо на яку дату росія може готувати новий ракетний удар по Україні
Росія не відмовилася від тактики масованих ударів по Україні. З огляду на двотижневі проміжки між атаками - наступна може припасти саме на річницю повномасштабного вторгнення РФ 24 лютого.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальницю Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Наразі корабельне угруповування перебуває в тій самій кількості, продовжують перебувати на службі два підводних ракетоносії, споряджені до 8 ракетами "Калібр". Це говорить про те, що ворог не відмовився від ракетних атак", - сказала Гуменюк.

За її словами, це може бути як масована атака, так і комбінована ракетна атака, а також можливі і точкові удари.

"Як правило, пуски з підводних човнів ускладнені в виявленні. Таким чином ворог може тероризувати місцеве населення загрозою цих ударів. Пам'ятаймо про те, що вони частіше грають м'язами", - акцентувала Гуменюк.

Вона зазначила, що росіяни також тримають напоготові ще надводні ракетоносії, які перебувають в пунктах базування і скоріш за все проходять переспорядження і готуються до наступного виходу.

"Якщо говорити про (часовий проміжок - ред.) від одного масованого удару до іншого - це, як правило, до двох тижнів. Можемо зауважити, що від попередньої до наступної (масованої атаки - ред.) - це якраз 24 лютого. Пам'ятаючи про тяжіння ворога до сакральних дат, треба бути напоготові", - заявила Гуменюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні