--> До Землі летять три астероїди | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До Землі летять три астероїди

1
До Землі летять три астероїди
Найближчим часом повз Землю пролетять одразу три астероїди. І один з них – гігантський космічний камінь діаметром понад 700 метрів, пише ТСН.

Перший астероїд, 2021 ЕР4, діаметром близько п'яти метрів. Він зблизиться з Землею 13 лютого і пролетить на відстані 7,2 мільйона кілометрів. Космічний камінь рухається зі швидкістю 22,1 тисячі кілометрів на годину.

Другий астероїд, 2022 RG, він пролетить повз Землю 16 лютого на швидкості 3,1 мільйона кілометрів. Його діаметр становить 23,7 метра, він рухається на швидкості 10,9 тисячі кілометрів на годину.

Третій астероїд, 2005, YY 208. Його діаметр становить 731 метр, він пролетить на відстані 4,6 мільйона кілометрів від Землі. Космічний камінь мчить на швидкості 88,7 тисячі кілометрів на годину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай всі три впадуть на росію!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні