У лікарні померло немовля після операції

0
У лікарні померло немовля після операції
У Львові після операції на серце, яку провели 9 лютого, помер тримісячний хлопчик.

Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська.

«Повідомлення до поліції надійшло о 7:40 год. Негайно в лікарню виіхала слідчо-оперативна група. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч2 ст.140. Призначено експертизи», – зазначила вона.

Журналістам про трагічний випадок першими повідомили рідні померлого Данила. Вони висловили припущення, що смерть дитини сталась через передозування ліків вже після операції, адже чули, як медсестри в реанімаційному відділенні говорили про те, що не знають як вколоти ліки дитині. За її словами, операція у дитини пройшла успішно, лікарі боролись за його життя близько 12 годин.

Зазначимо, що винним загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років за неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником якщо воно спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні