У селищі чоловік вбив та розчленував тіло власного сина

0
У селищі чоловік вбив та розчленував тіло власного сина
В Бучанському районі Київської області чоловік вбив та розчленував тіло власного сина.

Про вбивство розповіли в регіональній прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними відомства, вбивство сталося в селищі Білогородка в ніч з 24 на 25 вересня у приватному садовому будинку. Батько та син посварилися на ґрунті довготривалих неприязних стосунків під час розпиття алкоголю. Під час сварки батько завдав ударів руками по голові сина, після чого останній не подавав ознак життя.

Слідчі встановили, що для приховування вбивства чоловік за допомогою кухонного ножа розчленував тіло власного сина шляхом відсічення голови. В подальшому на власному автомобілі перемістив тулуб вбитого до лісопосадки на території Білогородської територіальної громади.

Голову сина він сховав у чагарниках неподалік від житлового комплексу в селищі Софіївська Борщагівка. Обвинувальний акт щодо затриманого вбивці за фактом умисного вбивства скерували до суду. Обвинувачений знаходиться під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні