--> РФ планує новий наступ на Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

РФ планує новий наступ на Україну

0
РФ планує новий наступ на Україну
Ймовірно, Росія навесні планує піти в наступ на українські території. А в зимовий період вона взяла тактику на виснаження українців та відновлення власних сил й переозброєння. Про це під час брифінгу у Вашингтоні заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, повідомляє "Укрінформ".

Він наголосив, що наразі точаться запеклі бої на Донбасі, особливо довкола Бахмута. Також Кірбі нагадав, що Путін хоче ускладнити життя українцям обстрілами мирної інфраструктури України.

Представник Білого дому заявив, що Росія використає зимовий період для поповнення запасів та переозброєння сил, щоб "відновити наступальні операції навесні". Тож саме тому США та інші країни-партнери України збільшують військову допомогу, щоб підготувати ЗСУ до того, що росіяни планують навесні.

Кірбі висловив переконання, що бої в Україні стануть більш жорсткими, щойно погодні умови покращаться.

Новий наступ Росії на Україну
Як повідомляв 9 лютого Інститут вивчення війни, Росія почала наступ у Луганській області. Окупанти шукають там слабкі місця в українській обороні та намагаються її прорвати.

Видання Foreign Policy повідомило, що російські окупаційні війська готуються до нового наступу на Україну, та перерахувало техніку, яку РФ припасла для майбутнього удару.

Розвідка, Міноборони та РНБО сходяться в тому, що новий масштабний наступ Росії може розпочатися в Донецькій та Луганській областях. Ще є припущення, що окупанти можуть піти в атаку в Харківській та Запорізькій областях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні