Військовий психолог розповів, чому Арестович потрібен українцям під час війни

0
Військовий психолог розповів, чому Арестович потрібен українцям під час війни
Головне "заспокійливе" країни майже протягом року повномасштабної війни, ексрадник Офісу президента Олексій Арестович є важливою персоналією в умовах війни.

Такої думки дотримується військовий психолог, член Української асоціації психоделічних досліджень Олексій Скидач, пише Українська Правда.

Він підкреслює, що Арестович, який після свого звільнення виділився кількома гучними заявами, свого часу виконував роль "соціального транквілізатора".

За його словами, у перші тижні після війни особисто переглядав ефіри Арестовича із правозахисником Марком Фейгіним, хоча і не великий прихильник відомого "заспокійника".

"Арестович — соціальний транквілізатор, соціальний заспокоювач. Він говорить про реальні проблеми з посмішкою: "Хлопці, не все так погано, ми переможемо", — підкреслює психолог. — Якщо відкинути його особисті якості, то, як на мене, такі люди потрібні".

Також Олексій Скидач додає, що в усьому потрібен баланс. І якщо людина близька до фронту, то навряд чи піддасться на слова Арестовича. При цьому мирному населенню заходить більша саме така подача інформація, аніж суцільно негативна.

На думку спеціаліста, є в Україні і представники такої подачі даних, зокрема журналісти Юрій Бутусов і Юрій Касьянов. Вони говорять "правду, яка потрібна", однак її об'єм і прямолінійність можуть нашкодити ще більше, аніж "транквілізатор-Арестович".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні