Чому українцям масово роздають повістки

0
Чому українцям масово роздають повістки
В Україні триває мобілізація, дедалі частіше в інтернеті можна побачити кадри, як військовозобов'язаним українцям видають повістки у людних місцях, пише УНІАН.

Пожвавлення з роздачею повісток пов'язане з формуванням резерву, необхідністю поставити на облік якнайбільше чоловіків або оновити дані про них, пояснив заступник начальника першого відділу Бориспільського районного Територіального центру комплектування (ТЦК) та соцпідтримки Олександр Бузницький.

Він наголосив, що з дня оголошення мобілізації громадяни України зобов’язані добровільно з’явитися до ТЦК для уточнення облікових даних. Та багато хто цього не робить, що ускладнює мобілізацію.

Бузницький наголосив, що військовозобовʼязані повинні повідомляти про будь-які зміни сімейного стану, стану здоров’я, адреси місця проживання (перебування), освіти чи місця роботи органи, де вони перебувають на обліку.

Військком заявив, що якби громадяни дотримувалися закону, то масової роздачі повісток можна було б уникнути.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні