На Волині засудили переселенця, який відмовився йти воювати

0
На Волині засудили переселенця, який відмовився йти воювати
У Волинській області до трьох років позбавлення волі засудили переселенця з міста Соледар Донецької області. Чоловік отримав повістку, проте відмовився воювати за Україну.

Про це йдеться у вироку Ковельського районного суду.

За даними суду, чоловік вважається внутрішнім переселенцем. Його 20 червня 2022 року визнали придатним до військової служби. Йому 19 серпня 2022 вручили повістку з вимогою 2 вересня прибути до військкомату для проходження служби у ЗСУ, проте чоловік так і не з'явився.

На суді підозрюваний визнав свою провину. Він розповів, що був поранений у Соледарі, втратив усе своє майно, а тому вирішив не йти воювати за Україну. На суді чоловік просив його суворо не карати.

Суд встановив, що переселенець на Волині проживає разом з батьком, він втратив зв'язок із своєю малолітньою дитиною, оскільки мати виїхала у невідомому напрямку. Чоловік не працює та не перебуває на обліку в Центрі зайнятості.

Ковельський районний суд визнав чоловіка винним в ухиленні від мобілізації та засудив до 3 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні