На Волинь привезли тіла двох загиблих військових. ФОТО

0
На Волинь привезли тіла двох загиблих військових. ФОТО
У Любешівській громаді попрощаються із Героєм Миколою Кузьмичем, який загинув під час ведення бойових дій на території Донецької області, пише ВСН.

Автомобіль з тілом загиблого військовослужбовця Миколи Кузьмича із Дольська виїхав з Луцька о 9:10 годині. Для вшанування Героя мешканці Седлищ, Нових Березич та Любешівської Волі можуть вийти на центральну дорогу у своїх селах.

Далі скорботний кортеж рухатиметься через Любешів вулицею Незалежності та Свободи, проїжджаючи село Люб’язь, до села Дольськ. Далі до будинку, де проживав загиблий. Чин відспівування відбудеться у місцевому храмі.

«Просимо жителів громади зустріти загиблого військовослужбовця живим коридором та з гідністю вшанувати Героя. Хто має Державний Прапор України, візьміть із собою», - звертаються у громаді.



У Сереховичівській громаді попрощаються із загиблим на війні Героєм Вікторем Сагалем.

Чин поховання полеглого захисника відбудеться у четвер, 9 лютого об 11:00 годині від будинку Героя. Про це повідомив голова Сериховичівської громади Ростислав Шиманський.

Віктор Сагаль загинув 3 лютого в районі населеного пункту Дворічне Куп'янського району Харківської області, під час виконання бойового завдання, в результаті отриманої вибухової травми.

Волинян просять прийти та гідно провести Героя в останню земну путь дорогу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні