Двоє хлопців провалилися під лід: тіло одного з них шукають

0
Двоє хлопців провалилися під лід: тіло одного з них шукають
На Тернопільщині під кригу провалились двоє юнаків. Відомо, що потерпілим по 18 та 17 років. Один з них зміг самостійно вибратись на берег, а інший втонув. Рятувальники намагались знайти тіло загиблого, але поки їм це не вдалося. Пошуки продовжили наступного дня.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Тернопільщини.

Нещасний випадок стався вночі у середу, 8 лютого. Близько 22:15 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що місті Скалат на місцевому ставку під лід провалилися двоє юнаків. На місце негайно виїхали працівники ДСНС.

Як вдалось встановити зі слів очевидців події, один з потерпілих вибрався на берег самостійно, а інший ще деякий час борсався у воді та згодом перестав.

За допомогою надувного човна та рятувального обладнання співробітники ДСНС провели поверхневе обстеження місця зникнення другого чоловіка під водою, яке показав заявник, однак тіла не виявлено.

На місце викликали також поліцію. Правоохоронці встановили особи потерпілих. Обидва мешканці міста Скалат, 2004 та 2005 років народження. Хлопця, який вибрався на берег самостійно, з переохолодженням та у шоковому стані госпіталізували.

У четвер, 9 лютого, до пошукових робіт залучено групу водолазно-рятувальних робіт. Пошуки загиблого тривають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні