--> Найближчі 2-3 доби будуть визначальними, — полковник запасу ЗСУ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Найближчі 2-3 доби будуть визначальними, — полковник запасу ЗСУ

0
Найближчі 2-3 доби будуть визначальними, — полковник запасу ЗСУ
На Бахмутському напрямку ситуація надзвичайно складна. Бої ідуть уже в самому місті.

Про це розповів військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Владислав Селезньов. Він повідомив, що українські сили оборони відбивають атаки ворога, пише 24 канал.

7 січня міністр оборони Росії Сєргєй Шойгу повідомив, що російська армія захопила кілька сіл неподалік Бахмута. Українська розвідка цю інформацію спростувала.

Від чого залежить оборона Бахмута
За словами Селезньова, майбутня доля Бахмута залежить від траси, яка з'єднує місто з української землею.

"Тільки-но путінська армія зможе взяти місто бодай під щільний вогневий контроль, треба буде ухвалювати рішення щодо ведення маневреної оборони. Значить відходити на нові рубежі та позиції і полишати це місто", - додав військовий.

Однак, якщо цього не вдасться, то й далі українська армія буде стояти на своїх позиціях і знищувати ворога на тому напрямку. Селезньов зауважив, що бої у міській забудові завжди важкі і часто більших втрат завдають саме штурмовим бригадам, порівняно із захисниками територій.

Військовий повідомив, що загони, які штурмують Бахмут зараз значно відрізняються від вагнерівців. Нині на цьому напрямку працюють російські професіонали, імовірно, десантники. За словами бійців, що боронять Бахмут, ситуація ускладнилася, адже тепер дії російської армії більш злагоджені, загарбники мають краще забезпечення і підготовку.

"Я думаю, що найближчі дві доби, можливо, три буде визначатися доля українського Бахмута", – додав військовий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні