--> На війні загинули троє військових з Волині. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На війні загинули троє військових з Волині. ФОТО

0
На війні загинули троє військових з Волині. ФОТО
3 лютого в районі населеного пункту Дворічне Куп'янського району Харківської області, під час виконання бойового завдання, в результаті отриманої вибухової травми загинув Герой, житель с.Сереховичі Ковельського району - Віктор Сагаль, повідомив голова Сериховичівської громади Ростислав Шиманський.

«Без тата залишились син та донька, ридає сивочола мама, не можуть стримати сліз дружина та сестричка, скупі сльози біжать по щоках братів, в жалобі рідні, вся громада. Веселий, життєрадісний, жартівник Віктор Сагаль був в числі перших добровольців, рюкзак якого бережно приніс його синочок, без вагань сіли в автобус і направились до військомату. Ніч, обійми, міцні чоловічі рукостискання, слова «бережіть себе», «ми обов'язково скоро повернемось», «Слава Україні!» Все це було ніби вчора, а минув майже рік», - йдеться в дописі.

Влітку Віктор отримав важку контузію, внаслідок якої обзавівся цілим рядом супутніх хвороб, та не дивлячись на них, все одно знову рвався на передову, до хлопців-побратимів

«Справжній, мужній Патріот, гарний товариш, хороший господар, люблячий татусь, назавжди поселився в наших серцях, і пам'ять про тебе, житиме в наших душах до кінця. Спочивай з миром, друже. Герої не вмирають! Щирі співчуття рідним», - додають у громаді.

В громаді оголошується 5-ти деннна жалоба.



На війні загинув 38-річний захисник з Волині - турійчанин Олександр Хом’як, повідомили у громаді.

«Світлої і щирої душі людина, справжній патріот, який не вагаючись вирішив у такий складний час взяти до рук зброю і боронити рідну землю. 25 квітня старший солдат Олександр був мобілізований до Збройних сил України за спеціальністю – сапер-радіотелефоніст», - йдеться у дописі.

Загинув наш Герой 4 лютого, виконуючи бойове завдання на Запорізькому напрямку. Без тата залишились донька і син, осиротіли серця дружини, мами і братів.

«Немає слів, які б загоїли душевні рани рідним, та все ж у ці важкі скорботні дні Турійська громада висловлює слова співчуття усім, кому був дорогий Олександр», - висловлюють співчуття у громаді.

Прощання відбудеться у середу, 8 лютого, в місті Київ.



Також під час виконання службових обов'язків 5 лютого 2023 року загинув житель села Тристень Доросинівської громади на Волині Сергій Макушка, повідомили у громаді.

48-річний волинянин загинув внаслідок мінометного обстрілу біля населеного пункту Авдіївка Покровського району Донецької області.

«Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям та побратимам військовослужбовця. Це важка втрата для кожного із нас... Глибоко сумуємо разом з родиною. Герої не вмирають! Героям Слава!» - висловлюють співчуття у громаді.

На території громади оголошена триденна жалоба з 8 по 10 лютого.

Про зустріч Героя та похорон повідомлять згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні