8-річна дитина провалилася під лід: врятувати хлопчика не вдалося. ФОТО

0
8-річна дитина провалилася під лід: врятувати хлопчика не вдалося. ФОТО
Трагічний випадок стався вдень 6 лютого. Діти поверталися зі школи та вирішили пройтися замерзлою річкою. Під ногами одного з хлопчиків тріснула крига, повідомили у ДСНС Вінницької області.

Дитина пішла під лід. На жаль, врятувати хлопчика вже не вдалося.

Повідомлення про те, що в селі Клебань Вінницької області на річці Сільниця під лід провалилася дитина, надійшло до ДСНС 6 лютого о 14:29.

Як з'ясувалося згодом, діти поверталися зі школи та вирішили пройтися замерзлою водоймою. Під ногами одного з хлопчиків тріснула крига і він пішов під лід.

«Рятувальники, які прибули на виклик, шукали дитину за допомогою спецобладнання. На жаль, коли натрапили на дитину, тіло хлопчика було вже без ознак життя. Що стало причиною загибелі малечі встановлять судмедексперти та поліція», – зазначили в ДСНС.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні