П'яний росіянин намагався вкрасти Леніна з мавзолею

1
П'яний росіянин намагався вкрасти Леніна з мавзолею
У Росії не можуть прожити жодного дня без крадіжок. Правда, цього разу намагалися поцупити з Мавзолею Леніна. Принаймні таку спробу зробив 42-річний чоловік.

Місцеві ЗМІ розповідають, що чоловік уночі намагався проникнути до Мавзолею, щоб викрасти тіло Леніна, передає 24 Канал. Але, на жаль, його затримали правоохоронці.

На місце події також прибули медики. Мабуть, санітари. Вони провели огляд затриманого та виявили, що у нього "психічний розлад на фоні сп'яніння".

Як розповідають журналісти, чоловіка затримали, коли він підозріло прогулювався біля Мавзолею. Підозрюваний вирішив смикати дверима, а також спробував увійти досередини.

Йому відразу ж вирішили провести допит. Під час нього, виявили правоохоронці, затриманий говорив невиразно. Крім того, намагався втекти. Згодом таки зізнався, що його мета – вкрасти тіло Леніна.

Що вдалося з'ясувати? А ось те, що перед спробою понести додому мумію Леніна він кілька років зловживав алкоголем. А його компанію, в якій він і розпивав спиртне, можна назвати сумнівною.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все правильно, пора для іншого ''члєніна'' місце звільняти!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні