50-річний чоловік протягом 7 років створював дитяче порно

0
50-річний чоловік протягом 7 років створював дитяче порно
50-річний житель Українки виготовляв фото та відеоматеріали порнографічного характеру з дітьми. Потім він продавав їх іноземцю за кордон.

Про це інформує пресслужба Офісу генпрокурора.

За даними правоохоронних органів, чоловік реалізовував свою протизаконну діяльність протягом семи років. За цей час він виготовив близько 10 тисяч заборонених фото та відео.

Зазначається, що злочинець залучив до справи 43 дитини. Аби ті почувалися розкутіше, чоловік пригощав їх алкоголем та електронними цигарками.

"Він змушував дітей ставати у змодельовані ним неетичні сексуальні пози та фільмував це для збуту в інтернеті", — йдеться у повідомленні прокуратури.

У серпні 2021 року слідчі поліції Київщини скерували до суду щодо фігуранта обвинувальний акт. Йому інкримінували вчинення злочину, передбаченого статтями про розповсюдження дитячої порнографії та розбещення малолітніх.

Наразі ж суд обрав зловмиснику покарання у вигляді дев'яти років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні