Як відрізнити путіна від його двійників

1
Як відрізнити путіна від його двійників
Російський диктатор володимир путін чітко усвідомлює, що повномасштабне вторгнення в Україну зробило його головною ціллю, котру хочуть ліквідувати, тому використовує на публічних заходах своїх двійників, пише Телеграф.

Таку впевненість висловив колишній голова Головного управління розвідки генерал-лейтенант Валерій Кондратюк в ефірі програми "У гостях у Дмитра Гордона".

За його словами, можна досить чітко визначити, коли на кремлівських відео двійники, а коли справжній путін. Розвідник упевнений, що справжній президент росії завжди зустрічається зі співрозмовниками за дуже довгим столом.

"Якщо подивитися на відео його зустрічей із близьким оточенням, навіть із тим самим міністром оборони сергієм шойгу, то дам дуже довгий стіл і, мені здається, що саме за цим довжелезним столом і є справжній путін. А там, де він безпосередньо тисне комусь руку або знаходиться у колі великого оточення людей — це є ті люди, які повинні створювати умови, в яких посягання або інші ситуації, що пов'язані з ризиком для здоров'я або життя диктатора, там і використовуються ті люди (двійники — ред.). Сам диктатор у цей час знаходиться у зовсім іншому місці", — пояснив Кондратюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А царь-то не настоящий !!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні