Деяких українців звільнили від мобілізації

0
Деяких українців звільнили від мобілізації
Триває повномасштабна війна з російськими окупантами і Верховна Рада готується продовжити військовий стан та загальну мобілізацію ще на 90 днів, пише Апостроф.

Призову підлягають військовозобов'язані чоловіки віком від 18 до 60 років, проте ті, чиї родичі загинули на фронті або зникли безвісти, звільняються від мобілізації.

Згідно з документом №7481 "Про внесення змін до Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", призову не підлягають чоловіки та жінки, чиї близькі родичі загинули або зникли безвісти під час здійснення заходів з гарантування національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях, а також при забезпеченні нацбезпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії РФ проти України під час дії військового стану.

Близькими родичами вважаються:
чоловік,
дружина,
син,
дочка,
батько,
мати,
дідусь,
бабуся,
рідні (повнорідні, неповнорідні) брат чи сестра.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні