У Бахмуті загинув 33-річний американський волонтер. ФОТО

0
У Бахмуті загинув 33-річний американський волонтер. ФОТО
Американський волонтер Піт Рід був убитий у Бахмуті у четвер, коли допомагав мирним жителям. Про це повідомляє CNN, передає Главком.

Піт Рід, ветеран морської піхоти США, був внесений до списку «загиблих під час надання допомоги», коли виконував свою місію.

«Вчора засновник GRM Піт Рід був убитий у Бахмуті, Україна. Піт був засновником GRM, обіймаючи посаду президента правління протягом чотирьох років. Він був убитий під час надання допомоги… Це яскраве нагадування про те, з якими небезпеками стикаються рятувальники та гуманітарні працівники в зонах конфлікту, коли вони обслуговують громадян, які потрапили під перехресний вогонь. Піту було лише 33 роки», – посилається CNN на заяву GRM.



Представник Державного департаменту США підтвердив «недавню смерть громадянина США в Україні».

Дружина загиблого написала в соціальних мережах, що її чоловік не тільки жив за свій обов'язок, але й, вочевидь, загинув, рятуючи життя іншого члена команди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні