--> На заході України у ДТП загинув військовий. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На заході України у ДТП загинув військовий. ФОТО

0
На заході України у ДТП загинув військовий. ФОТО
У Хмельницькій області в ДТП загинув 35-річний військовий Віталій Каньовський.

Чоловік взяв короткотермінову відпустку та повертався додому, щоб побачити рідних, повідомив мер Кам'янця-Подільського Михайло Посітко.

Віталій Каньовський захищав Україну в 214 окремому стрілецькому батальйоні. Чоловік взяв відпустку, щоб побачитись з рідними, проте загинув у ДТП.

"Військовий гідно боронив наші кордони, наш спокій від окупанта. Повернувся додому, але зовсім не так, як нам би цього хотілось. Назавжди 35...Без батька залишились двоє діток", - написав мер міста.

Через смерть військового в Кам'янці-Подільському оголосили День жалоби.

"Поховають Віталія завтра, 3 лютого. В громаді оголошується День жалоби. Кортеж із тілом Героя рухатиметься о 10-30 із селища Першотравневого проспектом Грушевського до Будинку офіцерів. Церемонія прощання розпочнеться в 11-00. Поховання на Алеї Слави о 13-30. Назавжди в нашій пам'яті", - написав мер міста.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні