--> На путіна буде чекати «сюрприз» до 24 лютого: заява президентки Єврокомісії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На путіна буде чекати «сюрприз» до 24 лютого: заява президентки Єврокомісії

0
На путіна буде чекати «сюрприз» до 24 лютого: заява президентки Єврокомісії
Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн запевнила, що десятий пакет антиросійських санкцій Євросоюзу буде ухвалений до річниці повномасштабного вторгнення РФ в Україну - до 24 лютого.

Про це очільниця Єврокомісії сказала під час спільної із президентом України Володимиром Зеленським прескоференції у четвер, 2 лютого, пише ТСН.

"Зараз ми робимо все, щоб змусити Путіна заплатити за цю звірячу війну. Перед тим, як Росія почала цю війну, ми голосно говорили про ту ціну, яку Росія змушена буде заплатити. І Росія заплатила. Наші санкції розмивають російську економіку. А енергетична ціна цього становить 160 млн євро на день. Разом з партнерам з G7 ми додамо ще граничну ціну на нафтопродукти. І до річниці початку повномасштабного вторгнення ми будемо мати 10-й пакет санкцій", - сказала Урсула фон дер Ляєн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні