--> Святкував підвищення: підполковника поліції затримали п'яним за кермом авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Святкував підвищення: підполковника поліції затримали п'яним за кермом авто

0
Святкував підвищення: підполковника поліції затримали п'яним за кермом авто
У середу пізно ввечері, 1 лютого, працівники управління головної інспекції поліції Львівщини затримали нетверезим за кермом керівника відділення Червоноградського районного відділу поліції, підполковника поліції Степана Киницького. Про цей факт повідомив керівник ГО «Дорожній контроль Захід» Олександр Клімов.

За даними Олександра Клімова, автомобіль, яким керував п’яний працівник Червоноградського районного відділу поліції зупинили близько 23:00 поблизу Соснівки. У коментарі ZAXID.NET Олександр Клімов уточнив, що йдеться про начальника одного з відділів Червоноградського райвідділу поліції Степана Киницького, який перед тим обіймав посаду заступника начальника райвідділу з превентивної діяльності. Того вечора він начебто святкував отримання звання підполковника, після чого сів п’яний за кермо.


За даними активіста, затриманий підполковник поліції відмовився від перевірки на стан алкогольного сп’яніння на місці та від медосвічення в Червоноградській міській лікарні. У результаті на нього склали адміністративний протокол за керування у стані сп’яніння (ст. 130 КУпАП).

У поліції Львівщини підтвердили факт затримання Степана Киницького п’яним за кермом. Порушника зафіксували співробітники управління головної інспекції ГУ Нацполіції Львівщини, які і склали на нього адміністративний протокол. За цим фактом в поліції Львівщини вже розпочали службове розслідування. Степана Киницького відсторонили від виконання службових обов’язків.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні