--> Під Бахмутом загинув 22-річний українськкий спортсмен. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під Бахмутом загинув 22-річний українськкий спортсмен. ФОТО

0
Під Бахмутом загинув 22-річний українськкий спортсмен. ФОТО
На фронті загинув український легкоатлет-багатоборець Володимир Андрощук. Він захищав Україну на Бахмутському напрямку. Хлопцю 10 січня виповнилося 22 роки.

Про це стало відомо 25 січня, повідомляє офіційний телеграм-канал Верховної Ради.

Зазначається, що спортсмен представляв Україну на міжнародних змаганнях. У 2018 році він увійшов до складу національної збірної на чемпіонат Європи U18 з легкої атлетики, змагався у десятиборстві. Також Володимир представляв Україну на чемпіонаті Європи U20 у 2020 році, де став шостим у сучасному п'ятиборстві.

Андрощук неодноразово ставав призером легкоатлетичних стартів в Україні. У 2019 році він переміг у десятиборстві на чемпіонаті України U20.

Американський історик, письменник та амбасадор платформи United24 Тімоті Снайдер та тенісистка Еліна Світоліна, які відерагували на сумну новину, закликали МОК відмовитися від допуску російських та білоруських спортсменів до Олімпійських ігор 2024.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні