--> Мама Скрябіна назвала нову можливу версію загибелі співака | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мама Скрябіна назвала нову можливу версію загибелі співака

0
Мама Скрябіна назвала нову можливу версію загибелі співака
Мати Кузьми Скрябіна Ольга Кузьменко на честь річниці з дня загибелі її сина дала велике інтерв'ю ведучому Олексію Суханову. У розмові з ним жінка озвучила нову версію загибелі свого сина в цей фатальний день, пише УНІАН.

Ольга Кузьменко згадала про розмову з військовослужбовицею ЗСУ, яка керує дронами:

"Їхні офіцери, там же IT-фахівці, намалювали таку схему. Вона мені показала свою руку, і таку присоску приклеюють туди, куди потрібно. І тоді центр управління безпілотниками відключає електричний пристрій. А Toyota Sequoia була повністю на електроніці, тому вони просто відключили її. Вона (військовослужбовиця, - ред) каже: "Ми вважаємо, що поки вона стояла, присоску цю поставили".

Ольга Кузьменко сказала, що зловмисники стежили за автомобілем її покійного сина, і активізували пристрій саме в той момент, щоб показати потім це як нещасний випадок.

"Ніхто в це не вірив. Хто не приходив до нас, розповідали, що так не могло бути. Не можуть мільйони людей помилятися. Хто винен? Хтось винен. Так просто не буває", - резюмувала мама Кузьми Скрябіна.

Смерть Кузьми Скрябіна
2 лютого 2015 року відомий музикант трагічно загинув в аварії під Кривим Рогом. За офіційною версією слідства, артист не впорався з керуванням під час виконання обгону молоковоза.

Довгі роки мама Кузьми Скрябіна не вірила в те, що трагічна ДТП - випадковість. Жінка досі переконана, що її сина просто "прибрали зі шляху" за його критику влади і скандальні висловлювання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні