--> Ознаки, які свідчать про вашу безвідповідальність у стосунках | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ознаки, які свідчать про вашу безвідповідальність у стосунках

1
Ознаки, які свідчать про вашу безвідповідальність у стосунках
Зрілість та відповідальність приходять з часом. Або ж тобі потрібно буде над цим працювати. Якщо ж ти до цього не готовий, то на тебе чекають неабиякі труднощі у стосунках, пише 24 канал.

А все тому, що всі ми хочемо бути поруч з тими, на кого можна покластися. З тими, хто відповідає за себе та свої вчинки. Тож, якщо наступні ознаки – про тебе, пора з цим щось робити. В інакшому випадку твоя кохана не буде у захваті від твоєї поведінки.

Ознаки безвідповідальних чоловіків
Зверни увагу на перелік ознак, який ми наведемо нижче. Якщо деякі з них про тебе, то варто попрацювати над цим. Якщо ж тут 100-відсоткове влучання, то пора бити на сполох. Міняйся, чоловіче, адже в інакшому випадку про серйозні, тривалі та щасливі стосунки годі й мріяти.

1. Ти нічого не робиш по дому
Якщо за домом доглядають усі, крім тебе, то це тривожний дзвіночок. Жінки таке не полюбляють. Та й тобі самому мало б бути соромно. Почни бодай з миття посуду. Опануй нарешті пральну машину. Все не настільки страшно, наскільки тобі може здаватися.

2. Ти не піклуєшся про домашніх
Завжди мріяв завести собаку? Тоді скажи, чому твоя дружина та діти вигулюють її, а не ти? Ну от, маємо ознаку того, що в тебе добряче кульгає відповідальність. Загалом виявити це можна завдяки тому, як ти ставишся до тих, хто поруч. Чи знаходиш ти для них достатньо часу. Чи приділяєш увагу. Жінки все це зауважують.

3. Ти завжди спізнюєшся
Іноді спізнюватися – нормально. Але якщо ти робиш це постійно, пропускаєш важливі події, то це демонструє лише про твою безвідповідальність. Будь пунктуальним, адже це дуже важливо. Якщо у твоєму словниковому запасі таке слово відсутнє, то тобі точно буде кепсько.

4. Партнерка змушена робити все для тебе
Безвідповідальність може мати й інші прояви. Наприклад, ти цілком і повністю покладаєшся на свою партнерку. Вона і сніданок тобі приготує, і на роботу збере, і проконтролює, щоб ти нічого не забув. Усе це було б дуже мило, якби не виснажувало її. Адже замість того, щоб відпочивати у свій вихідний, вона зривається зранку та метушиться по хаті, щоб задовольнити твої потреби. Не треба так.

5. Ти не дотримуєшся зобов'язань
Твоя ненадійність не лише страшенно дратує, а й ображає. Тож якщо ти не дотримуєшся обіцянок, то будь готовим до конфліктів і непорозумінь у стосунках. Ти просто не маєш права підводити її. Якщо ж ти це робиш регулярно, то дуже скоро між вами може виникнути ціла прірва.

6. Ти витрачаєш надто багато грошей
Цей пункт більше стосується сімейного життя та спільного бюджету. Якщо так вийшло, що твоя дружина заощадлива, а ти – марнотрат, то і тут виникатиме низка суперечок. А все тому, що вона намагатиметься накопичувати кошти. Ти ж робитимеш все для того, щоб бюджет спустошувався зі швидкістю світла. Повір, так довго тривати не зможе. І серйозний конфлікт, а то й розлучення – неминучі.

Бути безвідповідальним – справжнісіньке зло. Тож ми закликаємо робити все для того, щоб тебе ніхто не міг назвати таким.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я ввів запит " безвідповідальна дружина". Гугл видав в результаті сотні статей про безвідповідальність чоловіків. Що за фемінізм? От в мене, наприклад, все точно так, як в цій статті, тільки відноситься не до мене, а до моєї дружини. І саме в жінках я навкруги бачу відповідність цим пунктам. Але навіть однієх статті про це немає. Чому? Заборонено пропагандою? Можна погане тільки про чоловіків писати? Де ж та ваша гендерна рівність? Чому весь інтернет завалений статтями про вади чоловіеів, а по факту всі ці вади є в основному у жінок, але чомусь про це всі мовчать. Хто дає такі вказівки і для чого?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні