--> В українському місті спалахнула страшна пожежа: заживо згоріло 7 людей. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В українському місті спалахнула страшна пожежа: заживо згоріло 7 людей. ВІДЕО

0
В українському місті спалахнула страшна пожежа: заживо згоріло 7 людей. ВІДЕО
У Севастополі, що у тимчасово окупованому Криму, спалахнула моторошна пожежа. Сталося це у модульній будівлі, де жили будівельники траси "Таврида".

Як пишуть російські ЗМІ, вогонь охопив площу у 200 квадратних метрів. На місце події одразу ж прибули рятувальники, пише 24 канал.

Відомо, що займання сталося у двоповерховій будівлі на вулиці Нафтовій, 15, що на Цукровій Головці. Припускають, що причиною пожежі могла бути несправна проводка. Інцидент трапився вночі, тож більшість будівельників вже спали.

Зрештою, конструкція будівлі не витримала і обвалилася. Пожежники загасили будинок і розбирають завали. Під ними можуть бути ще люди.

Що відомо про жертв
Окупаційна влада не каже, скільки людей перебувало у будівлі, однак у ній є аж 36 кімнат. Телеграм-канали пишуть, що у будівельному модулі під Севастополем проживали понад 100 робітників. Можна лише уявити, скількох людей пожежа застала уві сні.

Російські ЗМІ пишуть про різні цифри щодо загиблих та постраждалих. Попередньо, внаслідок пожежі загинуло 7 людей. Ще двох – госпіталізували до лікарні.

"За попередніми даними загинули семеро робітників, які приїхали з різних регіонів країни. Двох госпіталізовано в лікарню, вони в стабільному стані, їм надається вся необхідна допомога", – сказав так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні