--> У Міноборони назвали можливу дату нового наступу рф | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Міноборони назвали можливу дату нового наступу рф

0
У Міноборони назвали можливу дату нового наступу рф
Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що Росія може спробувати піти у новий наступ на Україну близько 24 лютого. Він закликав країни НАТО надати Україні більше озброєння, пише ТСН.

"Ми не можемо втрачати ініціативу… Думаємо, що, враховуючи те, що вони живуть символізмом, вони можуть щось спробувати навколо 24 лютого", - сказав Резніков в інтерв’ю французькому каналу BFMTV.

Міністр оборони припустив, що напрямками нового наступу можливо стануть південь та схід. Резніков зазначив, що Україна не недооцінює свого ворога, оскільки Росія, можливо, мобілізувала близько пів мільйона громадян.

"Офіційно заявляли про 300 тисяч, але коли ми бачимо війська на кордонах, то, за нашими оцінками, це значно більше... Ми говоримо нашим партнерам, що ми теж повинні бути готові якнайшвидше. Тому потрібна зброя для стримування ворога, адже все на війні вирішує ініціатива", - сказав він.

Резніков також наголосив на необхідності швидкого оснащення України "повітряними засобами" та закликав розпочати навчання українських пілотів на літаках, які, ймовірно, постачатимуть країни-союзниці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні