--> Рф може готувати нову ракетну атаку: українців попередили | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рф може готувати нову ракетну атаку: українців попередили

0
Рф може готувати нову ракетну атаку: українців попередили
Російські окупаційні війська можуть готуватися до нового ракетного бомбардування України, про що свідчать маневри ворога в Чорному морі.

Про це заявила начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Наразі корабельне угрупування продовжує маневри і переформатування. Ми спостерігаємо, що зменшилась загальна кількість корабельного угруповання. На цей момент - це 10 одиниць, серед яких залишився лише один надводний ракетоносій, решта ж зайшли в пункти базування, що може свідчити, скоріш за все, про певну підготовку", - пояснила Гуменюк.

Спікерка пояснила, що таку тактику ворог використовує не вперше. Крім того, наразі погодні умови у морі дозволяють окупанти тримати кораблі на бойовому чергуванні, що також може свідчити про підготовку РФ до удару.

"Вони певний час грають м'язами в морі, демонструють свою присутність і контроль ситуації, а потім заходять в пункти базування, як правило, готуючись до маневрів щодо масованого ракетного удару", - зазначила Гуменюк.

На уточнююче питання, чи готуються росіяни до чергового ракетного удару, вона відповіла: "Цілком імовірно".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні