--> Прикордонники знайшли в обшивці авто 9 мільйонів гривень. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Прикордонники знайшли в обшивці авто 9 мільйонів гривень. ФОТО

0
Прикордонники знайшли в обшивці авто 9 мільйонів гривень. ФОТО
Через польсько-український кордон 38-річний мешканець Львівщини намагався провезти 9 мільйонів гривень, купюрами номіналом 100 гривень. Готівка зайняла ледь не весь мікроавтобус, повідомляє пресслужба Львівської митниці.

Водій мікроавтобуса прибув до пункту пропуску "Шегині – Медика" із Польщі. 38-річний мешканець Львівщини, який повертався додому з приватної поїздки, для проходження митного контролю обрав смугу "червоний коридор" та задекларував продукти харчування і мультипристрій на суму близько 200 євро.

Під час огляду автомобіля митники разом з прикордонниками виявили у конструктивних порожнинах авто, зокрема, під обшивкою, приховані гроші.

За попередніми даними, чоловік намагався перевезти в Україну близько 9 мільйонів гривень, купюрами номіналом 100 гривень.

За цим фактом склали адмінпротокол за ст. 483 (Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю) Митного кодексу України.

Порушникові загрожує накладення штрафу в розмірі 100% вартості вилученої суми і конфіскація автівки.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні